Friday, 6 April 2012

ICE SKATING EXPERIENCE.


Where am I?

keboringan melanda jiwa..serius tak taw nak buat apa kat rumah nie..so tadi masa aku check2 kemere aku yang mahal tu ,haha,ternampaklah oleh kedua bijik mataku ini gambar aku pegi KL tahun lepas..banyak tempat kot aku pergi dengan abang aku, EXAMPLE: i-City ,KLCC, aquaria(kat KLCC  la jugak,hoh0) bowling and yang paling aku suka sekali dan teringat2 sampai sekarang ICE SKATING!!haha


view from top,cantik kan?

punya la sakit pakai kasut dia..nie,kepada sesiapa yang tak pernah main ice skate lagi,nie cek nak habaq mai,SUSAH!LICIN! 
JATUH? perkara biasa,sampai basah habis baju nie ha..tapi memang best..,such a wonderful experience..

ramai orang.

aku la tu,mampu pegang kat tepi je la.,hmm

masa tengah main ice skate tu kan,nak dijadikan cerita yang tak berapa romantik tu aku terjatuh!abang aku pulak hilang entah kemana..macam mana aku nak bangun?!  aku pun dengan susah payahnya try la bangun sendiri,tapi tak boleh!(dah la malu gila jatuh tadi)..

TIBA-TIBA,haha,malu la nak habaq,ada seorang 'prince' yang tetiba brek ice skate dia depan aku,huhu,cool giler(hengsem pulak tu)..dia hulurkan tangan dia kat aku,aduhh macam cerita drama2 pulak,malu,nasib la aku pakai sarung tangan,dia pun pakai sarung tangan,aku pun bangun la dengan pertolongan dia,hihi,..aku pun cakap la terima kasih kat dia,ye la,budi bahasa kan budaya kita.. >,<

sebenarnya ad lagi insiden lepas tu tapi tak payah cerita la,kang boring pulak,biarla aku sorang je yang tahu,haha

k,la.tu je untuk entry hari nie,papai,annye0ng~
Asslamualaikum..

p/s: tengah dengar lagu FICTION (B2ST).


10 comments:

  1. wow..asfi teringin juga nie nk ade experience main ice skating..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg best zurin,tapi sakit la,haha,experience yang mn tu?haha,xperience men skating ke yang lagi satu tu?haha,juz kiddin..

      Delete
    2. hehe..ps nie g kl nk g la ice skating dgn harapn dpt la jg prince kt c2..haha..

      Delete
  2. aumm, romantik habes prince datang ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu,hengsem org dia,aku ingat smpi sekarang..
      *blushing

      Delete
    2. jangan capital A dah laa ~ muahaha

      Delete
    3. aku tringin nk tau kisah selanjutnya..haha

      Delete
    4. haha,kisah selanjutnya?,hmm,agak romantik gitu,kekeke~

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. selamat siang sahabat,
    sedikit berbagi inspirasi siang ya..

    "ketika waktu pagi tiba, jangan menunggu sampai sore. Hiduplah dalam batasan hari ini.
    kerahkan seluruh semangat yang ada untuk menjadi yang lebih baik dari hari kemarin.
    dan Don't forget sobat! bahwa esok belum pasti memnghampiri kita"

    Salam semangat ..^^

    ditunggu kunjungannya ya di http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete