Saturday, 14 April 2012

Taiping Kami Datang!

Funny story.

Okay,entry harini pasal kitorang pergi hang out kat tepeng(Taiping) semalam..cadang nak update semalam tapi tak dapek dah ha nak menahan mata,penat  wo0(ceh,macam aku ja bawak keta) haha.
first macam biasa kitorang pegi main boling dulu,ehemm,sebonarnye kitorang dah pegi main dah hari tu, tapi biasa la kalau dah cuba sekali nyumm pasti nak lagi! haha,ngarot2..nie la antara pose2 kami semasa sedang bermain boling,huh,kemain lagi kamera aku dikerjakan mereka-mereka yang agak rakus nie,haha.


tiga dara pingitan,comel kan? kan?

tengah mesej pakwe ler tu,haha (gurauan je ye)

ciluttt,cakk!

driver kitorang,duit mnyak murah,so tumpang la dia kalau nak pegi mana-mana.

 haha,aku no 3,sokay,lenkali men lagi,heroin memang kalah dulu.


Main dua game je,setelah menghabiskan segala sisa tenaga yang ada,ape lagi,PERUT mulalah mengeluarkan bermacam2 lagu contohnya big bang,beast ombak rindu,ok stop!mengarut dah..kami pergi solat dulu di masjid berdekatan,ye la,time main,kita main la,time solat,kita kena solat,pastu baru pegi makan. *makan warung je trauma dengan penangan KRR aritu,kahkah.

*Langit mulai mendung

no.no.no,itu tidak menghalang kami untuk meneruskan aktiviviti kami pada petang itu,pegi zoo pulak,jumpak kawan lama,haha


tudia kawan lama,haha

posing habess~


sapa yang amik gambaq aku pun tataw..
p/s:nak jadi photografer ke fitri? HAHA.


encik driver nak tikam awek cun!

nie plak kawan lama miye

aku berjaya kidnaped sorang budak yg sangatttt comel.

muka penat

ex  PLKN(yang blakang tu kempunan nak tengok ulaq tak dapat)

Dah lama jenjalan tu,eh tak-tak kitorang naik tren ja,sebab hujan *festime aku pegi zoo waktu hujan,hebak-hebak. perut kembali berlagu,lapaq..on the way balik kitorang singgah domino's pizza,nyumm2 sedap,tapi..,takde gambor sebab semua sedang rakus melahap pizza yang terhidang di atas meja,haha
Balik time!


Itu je la aktiviti kami hari itu,

Thats all for now,annye0ng~

p/s:kasut aku tercabut kat domino's pizza tu,malu habeh habaq hang,haha.

2 comments:

  1. AUMMM, SUKAAA! perut aku nyanyi ' WOW, FANTASTIC BABY' hahah! ex-plkn ;) naisss!

    ReplyDelete
    Replies
    1. perut aku nanyi lagu BAD BOY,haha..

      Delete